Camp de Tarragona

Camp de Tarragona

Assemblea territorial del Camp de Tarragona

Reus.

Tel.: 645 790 300

e-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Critiquem la progressiva precarització laboral a l'administració pública amb externalitzacions de serveis, subcontractacions i empreses 'outsourcing', contractes d'obra i servei o falsos autònoms. La COS denuncia la precarietat laboral a l'administració pública després de guanyar un judici per "fals autònom" a l'Ajuntament de Salou.
Coincidint amb l'últim dia de treball, la secció sindical presenta una demanda laboral contra el Consell Esportiu del Baix Camp per les condicions laborals als Casals d'Estiu que promou l'Ajuntament de Tarragona. Mentre el Consell Esportiu realitza una tasca comunicativa per emmudir les queixes del sindicat, ha reconegut irregularitats en la contractació de forma interna.
Condemnen l'empresa Grup Europa Telecomunicacions Deamed a readmetre els tres treballadors que va acomiadar per haver creat una secció sindical de la COS. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha fallat a favor del recurs que tres treballadors de l'empresa Grup Europa Telecomunicacions-Deamed, de Constantí (el Tarragonès), van interposar contra la sentència del Jutjat Social núm. 3 de Tarragona que reconeixia la improcedència però no la nul·litat dels seus acomiadaments per vulnerar el seu dret a la llibertat sindical.
El sindicat COS denuncia que tot i comptar amb una partida pressupostària major per part de l'Ajuntament de Tarragona, el Consell Esportiu del Baix Camp que gestiona per primer any els set Casals d'Estiu a la ciutat ha empitjorat dràsticament la qualitat del servei i ha precaritzat totalment les condicions dels treballadors i treballadores, la majoria dels quals no saben ni quant cobraran. En una roda de premsa celebrada davant l'Escola Saavedra de Tarragona, un dels set espais on l'Ajuntament de Tarragona organitza els Casals d'Estiu, el sindicat COS ha denunciat públicament els canvis que ha sofert la gestió d'aquests…
El cap de setmana del 28 i 29 de maig, la territorial de la COS a les comarques del Camp organitza dos actes per tal de fomentar l'organització sindical als centres de treball des d'un punt de vista nacional, de classe i de gènere. Els actes tindran lloc a Riudoms, el dissabte 28, i a Valls, el diumenge 29.
Comunicat davant la 'mort' d’un treballador a Salou (el Tarragonès). Cal acabar amb tota la legislació d’estrangeria, laboral… que ens destrueix com a persones i com a classe.
El dijous 18 de juny es va celebrar concentracions solidàries amb el treballador acomiadat. Treballadors i treballadors de l'Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès, Priorat i Conca de Barberà es van mobilitzar per exigir la readmissió d'en Josep Maria.
El company fou acomiadat dos dies abans de prendre possessió del càrrec de regidor de la CUP a l'Ajuntament d'Alcover (l'Alt Camp) Una cinquantena de companys de la CUP, del sindicat COS i de treballadors de l'empresa han participat avui en una roda de premsa, en la qual s'han presentat les línies de mobilització per exigir a l'empresa PGI de la Selva del Camp la readmissió de Josep Maria Trenchs, treballador acomiadat dos dies abans de prendre possessió del càrrec de regidor de la CUP a l'Ajuntament d'Alcover (l'Alt Camp).
L'empresa PGI de la Selva del Camp decideix acomiadar a en Josep Maria, on treballa des de fa cinc anys, el dia abans de la constitució del nou ajuntament del municipi de l'Alt Camp. La CUP, la COS i el comitè d'empresa de PGI convoquen pel dimarts 16 de juny, a les 17.30 h davant l'empresa (Carrer Energia, 2, Polígon Industrial La Drecera, La Selva del Camp) una roda de premsa per denunciar el cas.
Un afiliat de la COS ha sigut acomiadat de Cellers Baronia del Montsant on treballava, per haver reclamat uns diners que se li devien. L'empresa Cellers Baronia del Montsant, un celler de la DO Montsant, ha demostrat no tenir cap mena d'escrúpols ni de sensibilitat cap a les persones i més concretament cap als seus treballadors.
Pàgina 1 de 3

   
  

 

Copyright © 2017 Coordinadora Obrera Sindical. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
Sunday the 30th. Joomla Templates Free.