Dissabte, 19 Agost 2017 20:20

Les seves guerres, les nostres morts

Comunicat de la Federació Sindical Mundial (FSM) on condemna els atemptats succeïts en els darrers dies a Barcelona i Cambrils i assenyala l'imperialisme com a principal responsable d'aquests.

La Federació Sindical Mundial (FSM), que agrupa a gairebé 100 milions de treballadores i treballadors afiliats als sindicats de classe dels 5 continents denuncia a l'imperialisme com a principal responsable que hi hagi atemptats com els ocorreguts en els darrers dies a Barcelona i Cambrils.

Dissabte, 19 Agost 2017 18:39

Ongi etorri Rafa!

Comunicat de diferents sindicats transmetent la seva alegria per l'alliberament de Rafa Díez Usabiaga i denunciant la seva injusta detenció, empresonament i posterior condemna.

Els sindicats sotasignats volem fer arribar a l'opinió pública la següent reflexió davant l'alliberament del company Rafa Díez Usabiaga, antic Secretari General del Sindicat LAB del País Basc.

Està en funcionament des de principis d'aquest mes d'agost de 2017.

Reunits tots els afiliats i afialiades a la Coordinadora Obrera Sindical (COS) que desenvolupen les seves tasques professionals al Servei del 061 a les instal·lacions del 112 a Reus, servei actualment gestionat per Ferrovial Servicios, van decidir constituir-se com a secció sindical. La creació d'aquesta secció sindical ha estat registrada davant el Departament de Treball i notificada a l'empresa.


El proper 1 d'octubre una part dels Països Catalans està cridada a les urnes per participar en un referèndum d'independència: «Volem o no que Catalunya esdevingui un estat independent en forma de república?».

El cert és que no és un referèndum qualsevol, perquè aquest referèndum no se celebra en un context d'estabilitat política i institucional, sinó que està previst malgrat l'oposició frontal d'un Estat, l'espanyol, que no vol que tingui lloc en cap cas.

Dissabte, 05 Agost 2017 17:29

Sentimentalment parlant

La reflexió de la secció sindical de la COS a l'empresa Ferrocarril Metropolità de Barcelona sobre el desenllaç de les jornades de vaga al Metro convocades durant les darreres setmanes.

Fa una setmana que va sortir a la llum la meravellosa proposta de la Generalitat, aquella que tothom volia i que feia realitat els nostres somnis més impensables. Sobre el contingut ja vam fer, amb les presses que la situació (o alguns) ens obligava, una valoració al respecte i aquesta continua vigent.

Dimecres, 02 Agost 2017 19:24

Només lluitant tenim futur

Comunicat de suport i solidaritat amb Arran.

A causa de la campanya d'atac i persecució que s'ha posat en marxa contra les nostres companyes i companys d'Arran, l'organització juvenil de l'esquerra independentista, des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS), sindicat de classe, feminista i d'alliberament nacional dels Països Catalans, manifestem públicament:

L'anunci de creació d'una més que necessària borsa d'interines a la UB obre la porta a la preocupació i la inseguretat de l'actual personal interí.

Fa unes setmanes va aparèixer en diferents espais virtuals de la Universitat de Barcelona l'anunci d'acord per crear una Borsa de treball de personal funcionari interí de l'escala d'Auxiliars Administratius.

Dissabte, 29 Juliol 2017 13:54

Cuba no estàs sola

Exigim la fi del bloqueig criminal a què és sotmès el poble cubà per part de l'imperialisme nord-americà

La Coordinadora Obrera Sindical (COS), sindicat de classe i feminista dels Països Catalans, se solidaritza amb l'heroic poble treballador de Cuba, davant les darreres amenaces imperialistes del president dels EUA.Els treballadors i les treballadores de PEPSICO a Sud-amèrica i, especialment a Argentina, es troben en lluita per la defensa d'unes condicions de treball dignes.

La patronal de l'empresa PEPSICO a Argentina ha decidit tancar la fàbrica Vicente López de la localitat de Florida, a la província de Buenos Aires. Els treballadors d'aquesta fàbrica han portat el cas als tribunals i han començat un procés de mobilització que ha tingut com a resposta una onada repressiva per part de les autoritats del país.

Principi d'acord de treball unitari entre el sindicalisme de classe i feminista de València.

La violència que exerceixen les classes dominants sobre la majoria de la població es tradueix en milers de famílies desnonades de les seues llars, milions de treballadores i treballadors amb sous de misèria com a alternativa a l'atur i l'exclusió, l'explotació dels més febles que té com a màxim exponent a les persones migrants, el masclisme sobre les dones com a terrible arma de dominació sobre el 50% de la població…

Pàgina 1 de 84

   
  

 

Copyright © 2017 Coordinadora Obrera Sindical. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
Sunday the 20th. Joomla Templates Free.