Dimecres, 14 Març 2018 20:36

La COS arriba al Camp Nou

Fa uns dies que comptem amb una secció a Aramark, al restaurant i les barres del FC Barcelona.

Amb l'arribada de l'empresa Aramark al FC Barcelona, les treballadores i els treballadors del Camp Nou hem comprovat com les ja precàries condicions laborals empitjoraven encara més.

Càrnies en Lluita i la COS ens hem concentrat aquest dilluns a la Plaça Urquinaona de Barcelona, mentre una desena de treballadores han entrat a la patronal de les càrnies per denunciar els 28 acomiadaments que hi ha hagut durant el febrer a Le Porc Gourmet.

El migdia del dilluns 5 de març, després d'una concentració sota la pluja, on hem comptat amb el suport de les organitzacions de l'esquerra independentista, diverses treballadores s'han vestit amb una careta de porc i una granota blanca i han entrat als despatxos de la seu de la Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies, la patronal càrnia.

Dijous, 01 Març 2018 00:00

8 de març: Vaga general feminista

Nosaltres Produïm, Nosaltres decidim! No sostindrem la crisi capitalista.

Manifest de la Coordinadora Obrera Sindical amb motiu del 8 de març del 2018, diada internacional de les Dones Treballadores.

El 8 de març se celebra la Diada Internacional de les dones treballadores, una jornada que expressa la lluita de milions de dones que no tenen res més que el seu treball com a forma de vida.

De Chicago a Petrograd, passant per la lluita de les obreres de la indústria tèxtil, de les treballadores domèstiques i del conjunt de dones treballadores, que històricament han mantingut viva la flama de la dignitat, contra l'explotació capitalista, patriarcal i racista, que ens nega el dret a una vida digna i a una sobirania plena com a dones, tant als Països Catalans com arreu del món.

CGT, CoBas, IAC i COS fem pinya davant aquesta nova onada repressiva.

8 treballadores de Tarragona apareixen en un expedient policial de Mossos d'Esquadra (6 com a denunciades i 2 com a "identificades" o "altres"), entre elles les quatre representants sindicals (CGT, CoBas, COS i IAC) que van convocar la manifestació de la tarda, acusades de desordres públics, per fets relatius a la vaga general del 3 d'octubre a la capital tarragonina.

Comunicat de Càrnies en lluita davant els darrers fets ocorreguts a l'escorxador Le Porc Gourmet de Santa Eugènia de Berga (Osona).

Després de mesos i mesos denunciant que el Grupo Jorge, propietari de Le Porc Gourmet, encara es nega sistemàticament a complir la legislació laboral, finalment la inspecció de treball ha actuat. Ja era hora.

Una vegada més ens trobem amb l'aprofundiment de l'explotació del sistema capitalista a tot arreu. No s'escapa cap sector.

Ara, una vegada més, a la Universitat, suposadament un espai on el debat i les idees haurien de transformar-se en la pràctica en un lloc d'exemple pel progrés i la justícia.

#SobiraniaSanitària, campanya impulsada per l'esquerra independentista de la Ribera.

La crisi dels darrers anys ha demostrat els límits i la incapacitat de l'actual model polític i econòmic a l'hora de ser eines per a una major justícia social, llibertat nacional i igualtat de gènere. El capitalisme patriarcal aconsegueix mantenir els seus beneficis a costa de la nostra precarització com a treballadors i treballadores.

Concentració a València (l'Horta) contra l'atac feixista de l'estat turc sobre Efrîn (Kurdistan).

Malgrat la pluja, desenes de persones es concentraren el dijous 2 de febrer davant el consolat de Turquia a València, en rebuig dels atacs contra Efrîn i en solidaritat amb el poble kurd. La convocatòria estava promoguda per les organitzacions de l'esquerra independentista de l'Horta.

Andrés Bódalo, company del SAT (Sindicato Andaluz de Trabajadores/as), plena de gom a gom el Casal Obrer i Popular de València .

Més de 60 persones acudiren divendres passat, 26 de gener, al COiP (Casal Obrer i Popular) de València per assistir a una xarrada del company Andrés Bódalo, membre del SAT (Sindicato Andaluz de Trabajadores/as), i pres polític a l'estat espanyol durant més d'un any. L'acte el va organitzar l'assemblea de l'Horta de la COS (Coordinadora Obrera Sindical).

Pàgina 1 de 87

   
  

 

Copyright © 2018 Coordinadora Obrera Sindical. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
Saturday the 17th. Joomla Templates Free.