Barcelonès

Barcelonès

Assemblea territorial del Barcelonès

Ateneu Independentista la Barraqueta - C/ Tordera 34 - Vila de Gràcia - Barcelona

Tel.: 650 902 873

e-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

La pau vindrà quan siguem sobirans i sobiranes de la nostra pàtria feminista, socialista i internacionalista, si no és així, no serà pau per al poble treballador català, nosaltres. «Un any més, l'exèrcit torna a ser present al Saló de l'Ensenyament de Barcelona i, com cada any des de 2008, la Campanya Desmilitaritzem l'Educació també hi serem per defensar una educació basada en el foment de la cultura de pau, el diàleg, la convivència i l'antimilitarisme».
Càrnies en Lluita i la COS ens hem concentrat aquest dilluns a la Plaça Urquinaona de Barcelona, mentre una desena de treballadores han entrat a la patronal de les càrnies per denunciar els 28 acomiadaments que hi ha hagut durant el febrer a Le Porc Gourmet. El migdia del dilluns 5 de març, després d'una concentració sota la pluja, on hem comptat amb el suport de les organitzacions de l'esquerra independentista, diverses treballadores s'han vestit amb una careta de porc i una granota blanca i han entrat als despatxos de la seu de la Federació Empresarial de Carns i Indústries…
La COS és un dels sindicats que dóna suport i integra aquesta plataforma de suport a 'Las Kellys'. El passat 1 de setembre de 2017 a l'espai cedit per la CUP-Capgirem Barcelona a l'Ajuntament de Barcelona es va realitzar una roda de premsa de presentació de la Plataforma #SOSKellys.
Solidaritat de la COS amb les víctimes del terrorisme feixista wahabbita als Països Catalans i arreu del món. Rebuig a la hipocresia dels governants de l'estat espanyol que trafiquen amb armes amb les petrodictadures del Golf Pèrsic. Passades dues setmanes de l'atac terrorista patit a Barcelona i l'intent d'atemptat a Cambrils, des de la COS volem compartir un seguit de reflexions. La Coordinadora Obrera Sindical, el sindicat de classe i feminista dels Països Catalans, volem compartir la nostra solidaritat amb les víctimes i els seus éssers estimats i els expressem el nostre condol i suport.
Dissabte, 05 Agost 2017 17:29

Sentimentalment parlant

La reflexió de la secció sindical de la COS a l'empresa Ferrocarril Metropolità de Barcelona sobre el desenllaç de les jornades de vaga al Metro convocades durant les darreres setmanes. Fa una setmana que va sortir a la llum la meravellosa proposta de la Generalitat, aquella que tothom volia i que feia realitat els nostres somnis més impensables. Sobre el contingut ja vam fer, amb les presses que la situació (o alguns) ens obligava, una valoració al respecte i aquesta continua vigent.
L'anunci de creació d'una més que necessària borsa d'interines a la UB obre la porta a la preocupació i la inseguretat de l'actual personal interí. Fa unes setmanes va aparèixer en diferents espais virtuals de la Universitat de Barcelona l'anunci d'acord per crear una Borsa de treball de personal funcionari interí de l'escala d'Auxiliars Administratius.
Des d'aquesta setmana la Coordinadora Obrera Sindical comptem amb una nova secció sindical a l'empresa EULEN, SA, en concret amb l'afiliació de la majoria dels treballadors de Jardins del Port de Barcelona. A partir d'ara la nostra tasca de lluita sindical es centrarà a exigir la categoria laboral que ens pertoca per les tasques que desenvolupem com a jardiners, i no com a ajudants de jardiner.
Qualsevol projecte que no assumeixi la justícia social dins la societat catalana i dins les universitats públiques no és un projecte d'alliberament ni de construcció nacional. La secció sindical de la Universitat de Barcelona de la Coordinadora Obrera Sindical dels Països Catalans nasqué dins el marc organitzatiu de l'esquerra independentista i del combat per la independència i la transformació social –socialisme, feminisme, ecologisme– a fi de superar un model de societat capitalista que es basa en l'explotació i el manteniment de tota mena de desigualtats i processos d'inferiorització social.
No permetrem que cap equip de govern acabi d'ensorrar universitat pública. La planificació que es vol implementar obeeix a les raons d'un model liberal de docència i recerca.
La sentència també ordena el cessament del comportament vulnerador a CCOO i UGT per excloure a la COS de les negociacions. L'AN condemna als Jocs Olímpics indemnitzar a la Coordinadora Obrera Sindical per vulneració de drets i actitud antisindical.
Pàgina 1 de 14

   
  

 

Copyright © 2018 Coordinadora Obrera Sindical. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
Thursday the 22nd. Joomla Templates Free.